fbpx
skip to Main Content

Vi leverer ikke helt vanlig middag. Hos oss får dere bare utsøkte, norske middagsretter. Vi bruker bare råvarer som finner i Norge, i gamle dager eller nå.
Vi kan også stille med kokker og serveringspersonale. Ønsker du dette kommer det et tillegg av.

Pris: 525 / pers.
Meny 1
– Kremet blåskjellsuppe med godt brød.
– Lammefilet med rotfruktgrateng, smørstekte kantareller, timianbakte små poteter og deilig rødvinssaus.
– Rabarbraterte / plommeterte med pisket krem.

Meny 2
– Lett varmebehandlet laks, smørsaus, spekeskinke, hvite asparges.
– Stekt sei, bakte små tomater fra Finnøy, urtesaus, kokte poteter med persille, smør dampet nykål.
– Lapper, bær, honning, mynte, vaniliekrem.

Meny 3
– Dampet torsk , rotgrønnsakepure, nøttevinegrette.
– Helstekt indrefilet av okse med rødvinsaus, timianstekte rotgrønnsaker, grønne asparges med smør og potetmos med spinat.
– Lettvint «limepai» med bringebær på glass.

Meny 4
– Kremet blåskjellsuppe med eget ruggbrød.
– Helstekt indrefilet av reinsdyr med jordskokkpure / potetpure, skogsoppsaus med timian, bakte grønnsaker, rørte tyttebær.
– Skogsbær med hakkede hasselnøtter og mynte.

Meny 5
– Marinert ørret med eple- og pepperrotsalat.
– Stekt laks med honning og hasselnøtter servert med kålrotstappe, bakte små løk, urtestekte potetbåter og fersk grønn salat.
– Pai med skogsbær og honning.

Menu 6
– Lett varmebehandlet torsk på grov kålrotpure servert dressing av epleeddik og hasselnøtter.
– Stekte lammekoteletter, fløtesaus, ovnsbakte rotgrønnsaker, fløte gratinerte poteter, lapper med bær, honning, mynte.

Meny 7
– Byggrynrisotto med syltet sopp , ferske urter og ramsløk, godt brød.
– Smørdampet kveite, grønn ertepure, små poteter, kålsalat med eple, tyttebær.
– Kompott av villbær med pisket fløte.

Meny 8
– Fiskesuppe servert med godt speltbrød.
– Indrefilet av storfe, urtestekte rotgrønnsaker, stekte skogsopp, dampet kål med smør, timianstekte poteter.
– Ville bær på ostekrem.

Meny 9
– Sprøstekt laks på byggrynsalat.
– Lettsaltet torsk servert med ertepure og persillesmør, stekte gulerøtter, kokte poteter.
– Karamelliserte epler med rømme, honning bakte nøtter.

Meny 10
– Tartar av hjort servert med flaker av jordskokk, syltet purreløk, karse og pepperrotsaus og flatbrød.
– Ølbrasert svinenakke med urter, jordskokkpure med timian, bakte rotfrukter i kremet løksaus, persillebakte poteter.
– Epleterte med pisket fløte.

Bruk kontakt skjema til å sende bestilling – Vi trenger å vite:
• Dato og ønsket klokkeslett
• Hvis utkjøring: adresse for levering

    Send oss en forespørsel/bestilling i dag

    Navn & Etternavn:*
    E-post:*
    Telefon:*
    Adresse:*
    Postnummer/sted:*
    Antall personer:*
    Dato:*
    Klokkeslett:*

    Henting / Levering:* (Ved bestilling over 1.000,- er levering gratis) (Gratis levering i Tananger og Sola)
    Hentes i TanangerLeveres til vår adresse

    Informasjon:*
    Noe viktig vi må vite? Glutenfritt, eller egne ønsker?

    Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

    Back To Top