skip to Main Content

NYTT FERSKE OG SMAKFULLE VARMRETTER TIL LUNSJ ELLER MIDDAG !
Gjør det lett for deg å spise gode måltider hjemme eller på jobb! Våre kokker lager mat av ferske råvarer og leverer dem helt frem til dere.

SLIK FUNGERER DET
Måltidene
Hver uke utarbeider våre kokker forskjellige fantastiske måltider! Rettene våre inneholder både kjøtt, kylling og fisk. Alle måltidene vi leverer er sunne, ferske og spiseklare og du har muligheten til å velge blant annet gluten- og laktosefrie måltider. Maten trenger kun å varmes opp i mikro. Måltidene som blir levert er et tilfeldig utvalg av menyen, som rulleres til hver leveringsdag.

Priser
3-9 stk. pr. levering : kr. 76,-
10-16 stk. pr levering kr. 72,-
17-24 stk. pr. levering kr. 68,-

Holdbarhet
Måltidene har en holdbarhetsdato på 7 dager ved oppbevaring i kjøleskap. Vi sørger dermed for at du har tilgang til fersk, sunn og velsmakende mat i kjøleskapet ditt hele uken.

Bestilling
Du velger selv hvor mange måltider du ønsker å få levert hver uke, og det er ingen bindingstid! Frist for å bestille/kansellere/endre/pause abonnementet er fredag før kl 23:00 i forkant av leveranse. Vi tilbyr også engangsbestilling for de som ønsker å prøve før de eventuelt abonnerer. Ved å abonnere du får du mat automatisk hver uke.

Levering
Vi leverer mandag 10 -14 (bedriftskunder) og søndager kl. 16-21 (private). Gratis levering!
Vi tilbyr også henting på Risavika Deli og Takeaway på Energiveien 13, 4056 Tananger.

Ved levering vil du motta en sms med estimert leveringstid. Husk at dette er kun et estimat og du er selv ansvarlig for å være tilgjengelig under hele leveringstiden.

Kassen leveres til deg innenfor tidsrommet. Budbilfirmaets sjåfør ringer på dørklokken/port-telefonen. Dersom ingen er hjemme ringer vi på registrert telefonnummer. Hvis vi ikke får tak i deg setter sjåføren kassen igjen foran døren din (hvis mulig). Når varene blir satt igjen på din adresse vil ansvaret for kassen bli overført til deg. Dersom leveringsadressen ikke er tilgjengelig eller er feil, vil du miste leveransen og likevel bli belastet for fullt beløp.

Obs! Bor du i leilighet og sjåføren ikke kommer gjennom porten så kan vi dessverre ikke garantere at sjåføren får lagt kassen igjen foran døren. Dette må i så fall avtales med oss i god tid på forhånd. Alle leveranser som blir kjørt i retur, kan hentes i Tananger.

Abonnement og bestillingsfrist
Det er en abonnementsavtale. INGEN bindingstid! Du eller din bedrift kan når som helst si opp, pause eller endre abonnement.

HVOR STORE ER PORSJONENE ?
MÅLTIDENE VÅRE ER PÅ CA 400-500 GRAM, OG INNEHOLDER I GJENNOMSNITT CA. 450 KALORIER / 40 G PROTEIN. VÅR MÅLTIDSPLAN INNEHOLDER SUNNE OG GODE MÅLTIDER, SOM INNEHOLDER LITE FETT. HVERT MÅLTID INNEHOLDER EN PORSJON MED PROTEIN, KARBOHYDRAT OG MINIMALT MED FETT..

Send oss bestilling

Antall måltider pr. levering: (3 til 24)

Glutenfri / laktosefri / ikke fisk / ikke svin
Ingredienser du ikke ønsker, kan påvirke variasjonen av måltidene du får levert.
Systemet vil utelukke måltider som inneholder ingredienser du ikke ønsker. (unntak: pasta vil erstattes med glutenfri pasta dersom glutenfritt velges)

Navn & Etternavn:*
E-post:*
Telefon:*
Adresse:*

Navn eller nr på ringeklokke/notat til sjåføren (valgfritt):

Start dato for utsending:

Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

Back To Top