fbpx
skip to Main Content

Generelt:
En bestilling er ikke bindende før bekreftelse fra Rogaland Mathus (RM) forligger.
Bestillingen er, etter bekreftelse fra RM, bindende for begge parter.
10% av ordregrunnlaget faktureres ved avbestilling senere enn 10 dager før selskapet og hele beløpet senere enn 3 dager før selskapet. Antallet bestilt er gjeldende 3 dager før selskapet og det er dessverre ikke mulig å redusere antall i ordren mindre enn 3 dager før selskapet. Maten vil bli levert til antallet som det betales for.

Middag:
Fordi vi er opptatt av høy kvalitet leveres alle våre 3 retters middager med kokk(er).
Hvis det er færre enn 20 gjester tilkommer ett tillegg på kr. 1500,- for kokk.
Kokken tilbereder og anretter maten på servise stilt av kunden og er tilstede til middagen er gjennomført.
Når desserten er servert vil kokken normalt forlate stedet.
Kjøkkenet vil bli etterlatt i den stand det var ved ankomst.

Servering:
Alle 3 retters middager som RM leverer krever at det er servitører tilstede.
RM stiller ikke med serveringspersonale.

Henting av mat:
Buffeter, tapas, desserter og fingermat kan hentes, ferdig anrettet og pyntet på engangsfat eller porselensfat, fra våre lokaler. Maten er pakket i spesialkasser, konstruert for å holde maten nedkjølt /varm i opptil 3 timer.

Levering av mat:
Vi leverer på døren på bestilling og etter kapasitet. Eksakt leveringstidspunktet avtales før levering, men et ønsket tidsvindu skal alltid oppgis. Vi garanterer at maten er kunden i hende i god tid før selskapet. Det er en forutsetning at kunden er tilstede ved levering, hvis ikke vil maten bli etterlatt på leveringsadressen for kundens regning og risiko.
Normal utkjøring skjer mellom 10 -17 mandag-lørdag. Søndager har vi begrenset kapasitet til utkjøring, kontakt oss på telefon/epost ang. levering på søndager.
Levering koster 250,- /hverdag og 350,-/lørdager og søndager.
MERK: Vi kjører normalt ut i en 20 km radius fra Tananger. Ved leveringer utover dette vurderes lengde og tidsforbruk og det tilkommer et ekstra leveringsgebyr.
Tidsforbruk regnes utifra kjøre- og leveringstid og tilsvarer 550,-/time ink mva.

Porselen fra RM
I forbindelse med levering av tapas og fingermat kan leveres vår mat ferdig anrettet på porselensfat, fra figgjo og porsgrund, av høy kvalitet. Det blir tillegg på 5 % til bestilling. Ved retur vil vi gjerne at fatene er frie for matrester og satt tilbake i kassene. Fordi det stilles høye krav til vask/hygiene er det ikke tillat for privatpersoner å vaske vårt porselen. Dette må vaskes i vårt anlegg. Derfor ber vi dere om å kun tørke av evnt matrester, men ellers la porselenet være.

Betaling:
Vi aksepterer betaling med bankkort eller vipps (faktura ved avtale)
Vi utsteder kun faktura til adresse/epostadresse oppgitt av kunden. Adressen må være oppgitt i forkant av levering eller henting av tapas for at maten skal bli utlevert. Faktura har 5 dagers betalingsfrist.
Det belastes ett fakturagebyr på kr. 70,- pr. bestilling.

KLAGE:
Dersom man ønsker å klage på produkter levert fra RM, skal det gjøres umiddelbart ved levering eller senest 3 timer etter levering. Henvendelser kan gjøres på telefon eller pr epost. En epost med tidsmerking vil bli ansett som en henvendelse i tide. Alternativt kan man ringe sjåføren, telefonnr oppgis på stedet.
RM tar ikke ansvar for behandling og lagring av leverte produkter etter avhending og evnt feillagring eller skjødesløs håndtering står for kundens regning.

FORCE MAJEURE:
RH kan ikke bære ansvar for forhold som ikke er eller kunne vært kontrollert på forhånd. Det kan ikke stilles erstatningskrav eller påberopes rabattering som følge av uforutsette hendelser og eventuelle problemer som måtte oppstå og forhindre produksjon, levering og lignende.
Situasjoner som kan oppstå er f.eks trafikkrelaterte problemer, strømbrudd ved utomhus anlegg, tyveri av eiendom og lignende.

Rogaland Mathus håper din bestilling faller i smak og ønsker deg velkommen igjen også neste gang!

Back To Top